Hoera we hebben een nieuwe website

Vanaf vandaag heeft Veilig Thuis een nieuwe website. Hierop kunt u informatie vinden over de dienstverlening die Veilig Thuis Flevoland biedt. Voor hulpzoekenden, omstanders, plegers en professionals!

Via de handige knoppen op de homepage komt u snel bij de informatie die u zoekt. Heeft u thuis te maken met geweld, klik dan op ‘ Het gaat thuis niet goed‘. Hier vindt u informatie over wat Veilig Thuis voor u kunt doen. Vermoed dat iemand in uw omgeving te maken heeft met huiselijk geweld of kindermishandeling? Dan kunt u op de knop’ Ik maak mij zorgen over iemand‘ klikken. Professionals vinden via de knop ‘ Ik ben professional‘ informatie die voor hun als beroepskracht relevant is. Hier vindt u o.a. informatie over de meldcode en hoe deze toe te passen. Is er een melding over u gedaan, dan kunt u bij ‘ Er is een melding over mij gedaan’ lezen wat u kunt verwachten.

Op de website vindt u ook informatie over de verschillende vormen van huiselijk geweld en de werkwijze van Veilig Thuis en uw rechten als cliënt. En natuurlijk hoe en wanneer u ons kunt bereiken. Wilt u een bel-afspraak maken? Maak dan een afspraak via het bel-me-terug-formulier. Of maak gebruik van het contactformulier om uw vraag te stellen.

Wij hebben deze site met grote zorgvuldigheid ontwikkeld. Mocht u toch informatie missen of andere opmerkingen hebben over deze website, dan horen wij dat graag. U kunt uw opmerkingen via het contactformulier naar ons toe sturen.